چاپ دوم غذا در قرآن

غذا درقرآن

کتاب غذا در قران، تألیف مهندس مصطفی بیان (کارشناس علوم و صنایع غذایی) و با مقدمه و تحت نظارت دکتر علیرضا بیان (دکتر داروساز)،  توسط انتشارات آهنگ قلم تجدید چاپ شد. هم اکنون چاپ دوم غذا در قرآن در دسترس علاقمندان قرار دارد. این اثر به صورت طبقه بندی شده به بررسی آثار مختلف انواع غذا و میوه با نگاهی به آیات و روایات قرآنی و همراه با آمار دقیق تغذیه ای در اختیار علاقمندان قرار میدهد. چاپ اول این اثر مورد استقبال بسیار علاقمندان قرار گرفته است.

از پیج کتابکده نارنگی دیدن فرمائید.

برای برگشت به صفحه اصلی کلیک کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *